Disgaea 3'ün Vita Sürümünden Yeni Görseller

Disgaea 3 karakter tasarımları ile bir Japon RPG'si olduğunu belli ediyor
10.12.2011 07:51 Alkan Adakaner

     NIS Amerika tarafından Batı'da satışa çıkarılacak olan Disgaea 3: Absence of Detention'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. PS3'teki Disgaea 3'ün gelişmiş bir sürümü olan Absence of Detention sadece Vita için raflardaki yerini alacak.
 
      Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi oyun grafiksel olarak Playstation 3'teki sürümden farklı değil. Buna rağmen içerik olarak PS3 sürümünden daha fazlasını sunacağını biliyoruz.
 
     Japonya'da Playstation Vita'nın çıkış oyunu olan Disgaea: Absence of Detention Amerika'da ise İlkbahar aylarında raflarda boy gösterecek. Avrupa için ise henüz herhangi bir duyuru yapılmadı. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disgaea 3 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Nıppon Ichi Software Dağıtıcısı: NIS America Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler