Nippon Ichi Gelecek Yıl 2 Oyun Piyasaya Sürecek

Disgaea serisi Nippon Ichi'nin en ünlü oyunlarından birisi
28.12.2011 11:27 Alkan Adakaner

     Japonya'nın beğenilen strateji-rpg geliştiricilerinden Nippon Ichi Software, bugün düzenlediği Denkigai Festival'de 2012 yılında iki yeni oyun piyasaya çıkaracağını açıkladı. Ayrıca daha önce Batı'da piyasaya çıkan Cave Story 3D de Japonya için duyuruldu.
 
      Bu iki yeni oyundan bir tanesinin macera oyunu olduğu söyleniyor. Diğer oyun ise bir zindan RPG'siymiş. Her iki oyunun resmi adı ve hangi platformlara çıkacağı ile ilgili herhangi bir açıklama ise yapılmadı.
 
     Bu arada bu oyunlardan birisinin geliştiricisinin Disgaea'nın stüdyosu olduğu açıklandı. Bu stüdyonun geliştirdiği oyunla ilgili "7 Melek", "Yüksek Çözünürlüklü Karakterler" ve "Mükemmel Özelleştirme" gibi ipuçları da verildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disgaea 3 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Nıppon Ichi Software Dağıtıcısı: NIS America Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler