Dishonored 2 için Gamescom 2016'da Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

18.08.2016 17:25 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda Softworks ve Arkane Studios, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenmekte olan Gamescom 2016 sırasında Dishonored 2 için yeni ekran görüntüleri paylaştı.7 adet birbirinden güzel bu ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Corvo Attano ve Emily Kaldwin adındaki iki ana karaktere sahip olacağımız ve bu iki karakterinde birbirinden farklı özelliklere sahip olacağı Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Eğer oyunu ön sipariş yaparsanız Dishonored Definitive Edition sürümünün ücretsiz bir kopyasına da sahip oluyorsunuz. Bu kampanyanın belli bir süre için geçerli olduğunu hatırlatalım. Oyunun ön siparişi fiyatları ise; Steam üzerinde 219 TL, PlayStation 4 üzerinde 224 TL ve Xbox One'da ise Limited Edition adı altında 211,50 TL. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler