Dishonored 2'nin Duyuru Videosundaki Gizemler Açığa Çıktı

03.09.2015 12:34 Ömür Gencer


       E3 festivalinde duyurulan Dishonored 2, duyuru sinematiğiyle pek çok oyuncuyu etkilemeyi başarmıştı. Geliştirici ekip Arkane Studios'un yardımcı yapımcı yönetmeni Harvey Smith, verdiği röportajda Dishonored 2 hakkında önemli bilgiler paylaştı.
 
      Öncelikle Smith, duyuru videosunda karakterimizin yapabildiği her şeyi, özel hareketler gibi, yapabileceğimizi ve videoda gördüğümüz her yere gidebileceğimizi açıkladı. Yani videoda Emily'nin gittiği dağın ortasındaki malikaneyi oyunda da ziyaret edebileceğiz.
 
      Bahsettiğimiz malikaneyi Clockwork Mansion adlı bir bölümde ziyaret edeceğiz. Videoda Emily'nin öldürmeye çalıştığı adam ise Kirin Jindosh. Jindosh'un masasının arkasında Anton Sokolov'un resmi bulunmakta. Belirtilene göre Jindosh, Sokolov'un öğrencisi.
 
      Videoda Emily'nin mücadele ettiği iki robot benzeri karaktere gelelim. Bular aslında Jindosh Technologies'in geliştirdiği Clockwork Soldiers adlı askerler. Clockwork Soldiers, balina yağıyla çalışıyor ve koruma için soylulara ve dükün yakın arkadaşlarına satılıyor.   
 
      Smith, videoda gördüğümüz Clockwork askerlerinin seramikten yapıldığını ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde tahtadan yapılma Clockwork askerleriyle karşılaşacağımızı dile getiriyor.  Bahsettiğimiz röportajı ve Dishonored 2'nin etkileyici duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler