Doctor Strange 2'nin Yönetmenliği İçin Spider-Man Filminin Yönetmeni Sam Raimi ile Görüşülüyor

07.02.2020 01:49 Özgür Eroğlu

 
Disney'in kurduğu Marvel evreninin yeni fazı önümüzdeki Mayıs ayında Black Widow ile başlayacak. 4. fazda insanların en çok görmeyi beklediği filmlerden biri de Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ancak geçtiğimiz haftalarda filmin yönetmeni Scott Derrickson projeyi bırakmıştı.

Şimdi ise Disney film için yeni bir yönetmen arayışında. Görüştükleri isimlerden birisi ise Marvel filmlerini takip edenlerin yakından tanıyacağı isim Sam Raimi. Yani Tobey Maguire'ın oynadığı Spider-Man filminin yönetmeni.

Aslında Sam Raimi'nin diğer işleri de göz önünde bulundurulduğunda Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi Sam Raimi için güzel bir tercih olabilir. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler