Donkey Kong da DS Oynuyor

Gorillerin gerçek yaşamda da oyun oynadıklarına (oynamaya çalıştıklarına) tanık olmuştuk.
03.01.2011 08:18 Alkan Adakaner


     Donkey Kong Country Returns oyun otoriteleri tarafından çok başarılı bir oyun olarak tanımlandı. Gerek Batı'da gerekse de Japonya'da büyük ilgi gören oyun, Metroid Prime serisi ile ünl yapan Retro Studios tarafından geliştirildi.
 
     Bu başarılı oyundan ilginç bir sahne aşağıdaki videoda gözler önüne serilmiş. Donkey Kong ile bir süre bekleyince maymunumuz Nintendo DS'i çıkarıp oynamaya başlıyor.Diddy Kong'un oyunu izlemesi de oldukça sevimli.
 
     Peki hangi oyunu mu oynuyor? Bilgisayarınızın sesini iyice açın ve sesleri dinleyerek hangi oyunu oynadığını tahmin edin.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 27 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler