Doom 4 Yeni Nesil İçin de Hazırlanıyor Gibi

Doom 4'ten çok sayıda konsept tasarımı ve ekran görüntüsü sızmıştı
04.01.2013 23:17 Alkan Adakaner


      id software'in deneyimli programlamacısı Brian Harris, Doom 4 ile ilgili yanlışlıkla açıklamalarda bulunmuş gibi görünüyor. Harris'in Twitter hesabından yaptığı açıklama oyunun yeni nesil konsollara geleceğini gösteriyor gibi görünüyor.
 
     Brian Harris, Twitter üzerinden "sıradaki büyük projelerini yeni platformlara uyarlamak için çalışacağını" açıkladı. Sıradaki büyük proje denilince aklımıza sadece Doom 4 geliyor, çünkü ID Software'in duyurduğu başka bir oyun yok. Muhtemelen PC için zaten hazırlanan oyun, yeni nesil konsollara da uyarlanıyor.
 
     Harris'in LinkedIn profiline bakacak olursak Ocak 2012'ye kadar Doom 4 projesinde çalıştığını daha sonra Doom 3 BFG üzerinde çalıştığını görüyoruz. Acaba Harris bu oyunun piyasaya çıkmasından sonra yeniden Doom 4 üzerinde çalışmaya mı başladı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 20 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler