Doom 4'ten Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

28.02.2012 20:46 Samet Konuksal


     Epey uzun bir süredir ismini duyduğumuz fakat bir türlü varlığından 'gerçekten' haberdar olamadığımız Doom 4'ten yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Akşam saatlerinde internet sitelerine düşen yeni ekran görüntülerinde Doom 4'teki çevre tasarımları yer alıyor. Yeni ekran görüntülerinde her ne kadar kasvetli hava yakalansa da, çevre detayları pek tatmin edici gözükmüyor.
 
     Bu arada ekran görüntülerini bir yana bırakırsak, bu akşam yine ve yeniden, Doom 4'ün iptal edildiğine dair söylenti yayınlandı. Fakat haberi sizlere ulaştıramadan Bethesda ile iletişime geçen Game Informer editörü Jim Reilly, durumun yalan olduğunu açıkladı.
 
     Herneyse, işte sızan görüntüler;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Dk önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler