Double Eleven, Sony Kanatları Altında

LBP Vita, PS Vita'nın en önemli kozlarından birisi.
19.07.2011 22:43 Talha Aynacı

 
     Littlebig Planet Vita'nın yapımcısı, İngiliz menşei Double Eleven, Sony ile özel bir anlaşmaya vardı. Stüdyo artık Sony kanatları altında.
 
     Eski Rockstar çalışanları tarafından 2010 yılında oluşturulan Double Eleven, bu anlaşma sonucunda LBP Vita yanında farklı yapımlarla da Sony konsollarına özel desteğini esirgemeyecek. Double Eleven CEO'su Lee Hutchinson ise bu durum karşısındaki heyecanını gizleyemiyor ve anlaşmayı şöyle yorumluyor:
 
"Ekip olarak yoğun çalışmak bizim için adeta edilmiş yemin gibi ve bu anlaşma aracılığıyla stüdyomuzun genişleyerek daha iyi yerlere geleceği ve daha prestijli yapımlar üzerinde çalışacağı inancındayız. Elbette Sony gibi bir firmayla böylesine yakın bir ortaklık kurmak harika ve ekip olarak büyül heyecanla yapımcılığımızdaki yeni adımı atmayı ve dünyanın sayılı stüdyolarından biri olmayı istiyoruz."
 
Eh, ne diyelim ? Hayırlı olsun...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler