Dr. Hugo Strange, Joker'i Yola Getiriyor (Video)

27.07.2011 14:37 Levent Polater

 
    Batman: Arkham City için yeni bir sesli kaset yayınlandı. Bu seferki içerikte Dr. Hugo Strange ve Joker arasındaki diyalogları dinliyoruz.
 
    Hugo Strange Joker'i tedavi veya bir diğer deyişle çalışmak istiyor. Ama karşılığında ne istediğini öğrenemiyoruz. Joker ile Strange'in oyunda karşımıza bir plan ile çıkabileceğini buradan çıkarabiliriz sanırım.
 
    Aşağıdan sesli klibin çevirisini ve orjinal videosunu bulabilirsiniz. İyi...dinlemeler.

Joker: Merhabaaa oradaki! Espri anlayışın yok mu... Güçlü ama sessiz tipsin demek? O maskenin arkasında kendini güvende mi sanıyorsun? Bana 20 dakika ve konserve açıcağı verin, seni liseli bir kız gibi hıçkırarak ağlatayım. Bu hoşuna gidebilir.

Hugo:
Bu kadarı yeter, hasta, gardiyan bizi yalnız bırak.

Gardiyan:
Evet, efendim.

Hugo: Tünaydın, benim adım Profesör Hugo Strange, sizinkisi nedir?

Joker: Two-face? Catwoman? (gülerek) ... Batman!

Hugo: Bu oyunları istediğiniz kadar oynayabiliriz.

Joker: Harika! Oyunlara bayılırım! 

Hugo: Benim tesisimde yapamazsın, sana bu fırsatı bir anlaşma yapmak için veriyorum, durumunun tamamen farkındayım. Elindeki son şey; zaman. Ama son günlerini rahat bir şekilde geçirmeni sağlayabilirim.
 
Joker: Ve karşılığında sana ne vereceğim?

Hugo: Seni çalışmak istiyorum. Şu andaki hâline nasıl ulaştığını bilmem gerekiyor.

Joker: (Acılı bir ses) Bu kadar zamanın yok doktor, bendeki sorunun ne olduğunu çözüp daha derinlere inebilmen için psikolojik bu mumbo-jumbo hareketlerinden çok daha fazlasına ihtiyacın var.
 
Hugo: Oh, bende bundan daha fazlası var, çok daha fazlası... Peki öyleyse anlaştık mı?
 

[DHVIDEO=2861]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler