Dragon Age: Inquisition EA Access'in Yeni Ücretsiz Oyunu

05.08.2015 20:05 Ömür Gencer


     Dragon Age: Inquisition'ın EA Access'e geleceği daha önce açıklanmıştı. Xbox One sahiplerinin beklediği duyuru geldi ve oyun EA Access üyelerine ücretsiz olarak sunuldu.
 
      Dragon Age: Inquisition için yapılan tek duyuru bu değil. Yapımcı ekip oyunun ikinci büyük DLC'si hakkında yeni detaylar verdi. The Descent adını alacak yeni DLC ile Darkspawn'un peşinden yeraltı bölgesi Deep Roads'a yolculuk edeceğiz. Yolculuğumuz boyunca büyük sırları açığa çıkaracağımız dile getiriliyor.
 
      Dark Descent, oyunun önceki DLC'si Jaws of Hakkon'un aksine tüm platformlar için aynı zamanda çıkacak. DLC; 11 Ağustos'ta PC ve Xbox One'a gelirken Avrupalı PlayStation 4 kullanıcıları için 12 Ağustos'ta sunulacak. DLC'nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler