Dragon Age: Inquisition Taktiksel Kamera Açısı Var

02.09.2013 09:42 Alkan Adakaner


     Dragon Age: Inquisition ile ilgili yeni bilgiler Pax Prime etkinliğinden geldi. İlk olarak Bioware oyundaki 4. oynanabilir karakter ve ırkı açıkladı. Inquisition (Engizisyon) tarafını seçip oyuna başladığımızda Qunari hem kadın, hem de erkek olarak oynanabilir durumda olacak.
 
    Bunun yanında oyun alanını yukarıdan görmemizi sağlayan taktiksel kamera açısının da Dragon Age: Inquision'da bulunacağı açıklandı. Bu kamera açısı ilk oyunda bulunmasına rağmen, Dragon Age 2'de yer almıyordu. Söylenenlere göre oyuncular savaş anında oyunu durdurup taktiksel kameraya geçebilecekler. Taktiksel kamera modunun sadece PC'de değil, konsollarda da bulunacağını belirtelim.
 
    Bu arada oyunun yapımcı koltuğunda oturan Mark Darrah da Dragon Age: Inquisition'ın şimdiye kadar geliştirdiği en geniş çaplı oyun olduğunu söylüyor. Bu sözler oyundan beklentimizi arttırmaya yetiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler