Dragon Age: Inquisition'da İnşâ Mekaniği Detayları

03.01.2014 18:52 Alkan Adakaner


    Dragon Age: Inquisition sadece düşmanları alt edip ilerlediğimiz bir yapım olmayacak. Bunun yanı sıra bazı mekanları ele geçirecek, buraları elimizde tutmaya çalışacağız. Ayrıca çeşitli heykeller inşa etmek gibi aktivitelere de gireceğiz. Tabi ki bütün bunları süs olsun diye yapmayacağız.
 
    Bioware yetkililerinin açıklamalarına göre oyunun belirli aşamalarında Varric, Vivienne ve Cassandra ile birlikte düşmanların elde tuttukları yerleri ele geçireceğiz.  Oarlis'e yayılan bu mekanları ele geçirince çeşitli yan görevleri açma şansını yakalıyoruz. Bu mekanların her biri bizi yeni bir görevle ödüllendirecekmiş. Gizlilikleri ortaya çıkarmak isteyenler eminiz bu yan görevleri atlamayacaklardır.

   Ayrıca Inquisition'ın (Engizisyon) ajanlarının örneğin 50 tanesini de bir heykeli yeniden inşa etmek için görevlendirebileceğiz. Bu heykeller karakterin moral gücünü arttıracakmış. Tabi adamlarımızı bir sülfür madeni inşa etmeleri için görevlendirip Engizisyonun gelirlerini de arttırma şansımız olacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler