Dragon Age: Inquisition'ın Yeni DLC'si Xbox One için Çıkışını Yaptı (Güncelleme)

23.03.2015 19:23 Ömür Gencer

 
     Güncelleme: Bahsettiğimiz bu DLC, Jaws of Hakkon adı altında Xbox One oyuncularına sunuldu. Bu DLC Thedas'ın son Inquisitor'una neler olduğunu konu alacak. Belirtilene göre DLC'yle birlikte oyuna dev bir yeni alan ekleniyor. 1.5 GB büyüklüğündeki bu DLC'yi Xbox Store üzerinden 39 TL karşılığında satın alabilirsiniz. DLC'nin PC sürümünün bugün çıkacağı belirtilirken diğer platformlara ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi verilmiyor.
 
    
      BioWare, Dragon Age serisinin son oyunu Dragon Age: Inquisition için yeni bir senaryo DLC'si geliştirmekte. Yapımcı ekip bu senaryo DLC'siyle gelecek başarımları yeni ekran görüntüleriyle birlikte oyuncularla paylaştı.
 
     Henüz ismi duyurulmayan bu DLC için yayınlanan ekran görüntülerinde oyuna eklenecek yeni mekanlardan biri olan Old Temple'ı görüyoruz. Bu ayın başlarında yapımcı ekipten Mike Laidlaw bu DLC'nin ana oyunun bitiminden çok da uzak bir zaman diliminde geçmeyeceğini belirtmişti. Bahsettiğimiz dört ekran görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler