Dragon Age: Inquisition'ın Yeni Nesildeki Teknik Detayları Açıklandı (Güncelleme)

10.10.2014 14:44 Samet Konuksal


     BioWare'in PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için geliştirdiği Dragon Age: Inquisition için firma, Twitch üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayın sırasında oyunun konsol sürümleri için oldukça merak edilen bir soru yanıtlanmış oldu.
 
    Firmadan gelen bilgilere göre Dragon Age: Inquisition, her iki yeni nesil konsolda da aynı çözünürlük ve akıcılıkta çalışacak. Belirtilenlere göre oyunun PS4 ile Xbox One'daki çözünürlüğü 900p, akıcılığı da 30 kare/saniye oranında olacak. 
 
Güncelleme: BioWare yetkilileri bu değerlerin kesin olmadığına, son bilgileri henüz paylaşmayacaklarına yönelik bir açıklama yayınladı.
 
2. Güncelleme: Oyunun Twitter hesabı üzerinden PS4 sürümünün 1080p, Xbox One sürümünün de 900p'de çalışacağı onaylandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler