Dragon Age Süprizi Açıklandı

Yeni içerik paketi için çok fazla beklemeyeceğiz.
20.11.2009 12:10 Ersin Kılıç

Dün ortaya çıkan ve bugün açıklanacağı söylenen yeni Dragon Age : Origins içeriği belli oldu. Bu yeni içerikle birlikte Ostagar'a geri dönüyoruz.
 
Duyurulan bu içeriğin adı "Return to Ostagar" olarak açıklandı. Bu yeni içerik ile birlikte oyunun en önemli anlarının yaşandığı Ostagar'a geri döneceğiz ve savaştan sağ kurtulmayı başaran bazı askerleri arayacağız.
 
Ayrıca Ferelden'in düşen kralı Cailen'in de altın zırhını bu içerik ile birlikte kullanabileceğiz.
 
Yılbaşı sezonunda indirilebilir olarak sunulacağı söylenen "Return to Ostagar"ın PSN'de $4.99/£3.99, bilgisayarda 400 BioWare puanı ve Xbox 360'ta 400 MS puanı ile satılacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler