Dreamfall Chapters'tan Büyüleyici Bir Video

Yeni bir rüyaya adım atmayı dört gözle bekliyoruz
03.03.2013 11:21 Alkan Adakaner


     Funcom'dan ayrılarak kendi bağımsız stüdyosunu kuran Ragnar Tornquist'in Red Thread Games'te hazırladığı Dreamfall Chapters: The Longest Journey'in ilk videosu yayınlandı. Bu video sizi bir rüyaya davet ediyor.
 
     İki paralel dünya olan "Stark" ve dünyanın kötü bir sona ilerlediği 2220 yılındaki hali "Arcadia" arasında Zoë Castillo'yu yöneteceğimiz oyun görselliği ve hikaye sunumuyla gerçekten etkileyici olmayı başarıyor. 

    Bu arada oyunun Kasım 2014'te piyasaya çıkacağı da açıklandı. Kickstarter projesi şu an 1,150,000 dolara ulaşan oyuna büyük ilgi gösteriliyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler