Duke Nukem Forever için Fan Filmi

05.01.2010 12:52 Ersin Kılıç

Oyun sektörünün şüphesiz en sansasyonel oyunu durumunda bulunan Duken Nukem Forever'ın çıkışından umudu kesen oyunun fanları, seri için bir film çekmeye karar vermişler.
 
Son dönemde bir çok fan filmi ile karşılaşmaya başladık. Bunlardan en başarılı ve dikkat çekici olanı ise şüphesiz Metal Gear Solid : Philanthropy idi. hatta geçtiğimiz günlerde Nintendo'nun bir başka fan filmi olan Zelda'yı yasakladığına bile şahit olmuştuk.
 
Bu seferki fan yapımı film ise çıkması hala bir muamma olan Duken Nukem Forever için yapılmış. Filmleri için kısa bir tanıtım da yayınlayan Finnish Studio, yakında ibaresini de eklemeyi unutmamış.


Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler