Duke Nukem Forever'dan Master Chief'e Gönderme

Master Chief'in ünlü zırhı ile Duke'un karşılaşması
13.02.2011 01:31 Gökhan Yılmaz

 
     Uzun bir bekleyişin ardından çıkmasına bir kaç ay kalan Duke Nukem Forever'da Bungie Software'in popüler FPS oyunu Halo'ya gönderme bulunuyor.
 
     Geçtiğimiz yılın son aylarında çıkan Reach ile adından bolca söz ettiren Halo serisi, görünüşe göre Duke Nukem Forever'da da kendine yer edinmiş. Oyunun ilk sahnelerinden birinde Duke, Halo serisinin ana karakteri olan Master Chief'in yeşil zırhını görerek bir kadın organı benzetmesi ile hakarette bulunuyor.
 
     Bu tip göndermelere sıkça rastlamayı umduğumuz Duke Nukem Forever, 6 Mayıs 2011 tarihinde PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler