"Duke Nukem Forever'ın %80'i Bitmişti"

Oyunun 3D Realms'teyken yayınlanan ekran görüntüsü
13.04.2011 19:17 Gökhan Yılmaz

 
     Eski 3D Realms tasarımcılarından David Riegel, şu an yöneticisi olduğu Triptych Games ile yapılan bir röportajda Duke Nukem Forever ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapımcı, 3D Realms'in 2009'da kapılarını kapattığında Duke Nukem Forever'ın zaten %75 - 80'inin tamamlanmış olduğunu söyledi.
 
     Riegel, oyunun yaklaşık olarak %80'inin bitmiş durumda olduğunu fakat oyunda çoğu karakterin bulunmadığını, karakterlerin gerçekçi bir yapay zekaya sahip olmadığını ve oyuncuya doğru düzgün tepki vermediğini açıkladı. Hatta oyunun müzikleri ve bir sonu bile hazırlanmamış. Düşünülen bir son varmış fakat henüz oyuna aktarılmamış.
 
     David Riegel, kapandıktan sonra diğer 3D Realms yapımcıları ile birlikte Triptych Games'e geçmişti. Duke Nukem Forever'ın, duyurulan ertelenme haberi ile 10 Haziran'da çıkacağı belirtilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 4 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 4 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler