E3 2010: Konferans Yayın Saatleri

14.06.2010 13:52 Erdinç İyikul

  Oyun dünyasının en büyük fuarlarından biri olan E3 2010, 15 Haziran’da(yarın) oyun severlere kapılarını açıyor. Önemli duyurular dışında, merakla beklenen birçok oyunun yeni içeriklerini göreceğimiz fuar da ayrıca bizleri firmaların yapacakları konferanslar da bekliyor.

 
  Oldukça yoğun geçecek olan E3 2010 konferanslarını, BSC E3 2010 Fuar Özel sayfasına girerek, hazırlamış olduğumuz LiveBlog uygulaması üzerinden canlı bir şekilde takip edebileceksiniz. LiveBlog uygulamamız sayesinde konferanslar esnasında yaşanan gelişmeleri anbean yazı ile takip ederken, ayrıca önemli duyuruların ilk resimlerini de görme şansını yakalacaksınız.
 
 Aşağadaki konferans saatlerinde aktif olacak olan LiveBlog uygulamamızı kaçırmayarak, fuardaki son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler