E3 2020'nin İptal Edilmesiyle PS5 ve Xbox Series X Tanıtım Planları Değiştirildi

20.04.2020 08:23 Gazali Çetinkaya

 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre, 9 - 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan E3 2020'nin corona virüsü sebebiyle iptal edilmesinden sonra etkinlikte yapılması planlanan duyurular ve tanıtımlar bu yıl bir haftaya sıkıştırılmayacak. Onun yerine bazı duyurular ve tanıtımlar daha erken, bazıları da daha geç yapılacak.
 
Daniel Ahmad yeni nesil konsol tanıtımlarının erkene alınanlar arasında olduğunu söyledi. 
 
Daniel Ahmad daha önce sağladığı çok sayıda doğru bilgi ile güvenilir oyun kaynaklarından biri. 
 
Video Games Chronicle'ın kaynakları PlayStation 5 ile Xbox Series X tanıtımlarının Mayıs ayında yapılacağını öne sürdü.

Eurogamer'dan Tom Phillips de E3'te planlanan duyuruları Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarına yayılmış olarak göreceğimizi belirtti.

Tüm kaynaklar corona virüsünün planlarını değiştirebileceğini de ekledi.
 
Bu haber tüm duyuruların ayrı ayrı yapılacağı anlamına gelmesin. IGN Haziran ayının başlarında, aralarında 2K Games, Amazon, Bandai Namco, Devolver Digital, Google, Sega, Square Enix ve THQ Nordic'in bulunduğu çok sayıda firmanın yeni oyun duyuruları, oyun tanıtımları, oynanış videoları, yeni nesil konsollar hakkında detaylar, geliştiricilerle röportajlar ve daha fazlasını oyuncularla buluşturacağı “Summer of Gaming” adında bir dijital etkinlik düzenleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler