E3 2023 etkinliği iptal edildi!

31.03.2023 09:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Entertainment Software Association (ESA) ve etkinlik organizatörü ReedPop, E3 2023'ün resmi olarak iptal edildiğini doğruladı. Etkinliğin başlangıçta 13-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenmesi planlanmıştı.
 
Daha önce birçok büyük firma etkinlikten çekildi 
 
 
 
Geldiğimiz noktada Ubisoft, SEGA ve daha fazla büyük firma E3 2023 etkinliğine katılmayacağını resmi olarak bildirdi. Bu yaşanan gelişmelerin ardından etkinlik iptal edildi. ReedPop oyunlardan sorumlu küresel başkan yardımcısı Kyle Marsden-Kish etkinliğin iptal edilmesi konusunda şunları aktardı:
 
"Gösterdiğimiz tüm çaba sebebiyle bu kararı almak bir hayli zordu ancak sektör ve E3 için doğru olanı yapmak zorundaydık. Etkinlik ile ilgilenen şirketlerin oynanabilir demolara sahip olmadığını ve bu yaz E3'te birçok firmanın olmayacağını biliyoruz. Beklediğiniz etkinliği sizlere sunamadığımız için üzgünüz." 
 
Entertainment Software Association ve ReedPop, gelecekteki E3 etkinlikleri üzerinde birlikte çalışmaya devam edecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2022 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 3 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler