E3 Devri Kapanıyor: 2024 ve 2025 Fuarı Şimdiden İptal Edildi

24.06.2023 19:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Zamanın efsane fuarları arasında yer alan E3'ün şu anda geleceği için çeşitli kararlar alınmaya devam ediliyor. Geldiğimiz noktada E3 2023 fuarının iptal edildiğini biliyor, ek olarak 2024 ve 2025 fuarlarının da iptal edileceğine dair belgelere ulaşıyoruz. Bu belgeler Los Angeles Turizm Kurulu tarafından doğrulanıyor.
 
E3'ün geleceği pek de aydınlık değil
 
 
 
Los Angeles / Şehir Turizm Komisyonu tarafından 21 Haziran günü gerçekleştirilen bir toplantının ardından geniş çaplı bir belge ortaya çıktı. Belgede '2024 ve 2025 yılları için E3 fuarının iptaline dair detaylar yer aldı. Ancak bu durum henüz kamuoyuna resmi olarak duyurulmadı.
 
Bir zamanların efsane fuarı olan E3 artık oyunculara uzak bir tarafta yer alıyor. İçerisinde bulunduğumuz süreçte neredeyse her geliştirici ve yayıncı ekip kendi sunumlarını çevrimiçi şekilde gerçekleştiriyor ve oyunlarını duyuruyor. Böyle bir ortamda ise E3 gibi bir fuarın gerekliliği sorgulanıyor.
 
Geldiğimiz noktada 30 Mart tarihinde E3 2023 fuarı resmi olarak iptal edildi. Bu haberin ardından fuarın bıraktığı büyük boşluğu doldurmak için sayısız sunum ve etkinlikler yapıldı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2022 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 21 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 39 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler