EA: "Kojima ve Konami Öpüşüp Barışmalı"

13.08.2015 18:38 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Metal Gear Solid V: Phantom Pain'in çıkışıyla birlikte Konami ve Kojima arasındaki 30 yıllık ilişki kesilecek. EA'nin önemli isimlerinden Peter Moore, Gamespot'a verdiği röportajda bu ayrılık hakkında konuştu.
 
       Moore şu sözlere yer verdi: "Kojima-san'ı hep sevmişimdir. Microsoft'taki günlerimde onunla çok iyi anlaşıyorduk. Olaydan sonra sadece... "orada n'oluyor?" diye düşündüm. Bence Kojima ve Konami öpüşüp barışmalı. Japonya'da uzun süre boyunca çalıştım. Konami ve Kojima'nın sorunlarını çözeceğini düşünüyorum. Kojima, Konami'de olup bitenler için çok önemli biri."
 
       Oyun dünyasına bomba gibi düşen Kojima ve Konami ayrılığı için Peter Moore'un oldukça pozitif olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım Peter Moore'un söylediği gibi Kojima ve Konami'nin ilişkisinde bir değişiklik olacak mı? Metal Gear Solid V: Phantom Pain'in 1 Eylül'de çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler