EA, Mobil cihazlar için The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Oyununu Duyurdu

09.05.2022 16:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Capital Games, Middle-earth Enterprises iş birliği kapsamında, oynaması ücretsiz rol yapma oyunu The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth'ü mobil cihazlar için duyurdu. Sınırlı bölgesel beta testi de bu yaz başlayacak.
 
The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, The Lord of the Rings'in macerasını hem mevcut hayranlara hem de yeni oyunculara sunacak. Oyun içerisinde strateji, rol yapma, sosyal ve rekabetçi öğelerini barındıracak. 
 
The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, olağanüstü deneyimler sunmak için oyunculara sunulacak. Canlı hizmet olarak gelecek olan oyun, dünya çapında diğer platformlara da ilerleyen süreçte çıkış yapacak. 
 
Oyun, sürükleyici hikaye anlatımını, sıra tabanlı dövüş sistemini, derin loot sistemini ve Yüzüklerin Efendisi'nde yer alan karakterleri bünyesinde barındıracak. Oyuncular, Tolkien dünyasından ikonik hikayeleri deneyimleyecek ve Orta Dünya'nın büyük kötülüklerine karşı savaşacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler