EA Sports Active Multiplatform Oluyor

09.02.2010 12:17 Ersin Kılıç

 
     EA Sports tarafından Nintendo Wii için özel olarak geliştirilen ve geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürülen EA Sports : Active'in multiplatform olacağı açıklandı.
 
     EA Games'in üçüncü çeyrek mali raporları açıkladığı sırada oyunun PS3 ve Xbox 360 için de yılbaşı sezonunda çıkarılacağı belirtildi.
 
     "EA Sports Active'i ilk olarak Wii'ye özel düşünmüştük fakat şimdi multiplatform oluyor" diyen yetkililer oyun hakkında daha fazla detay ise vermedi.
 
     Verilmeyen detaylara rağmen oyunun oynanışı ve Sony ve Microsoft'un çıkış tarihlerini baz alır isek, EA Sports Active'in Project Natal ve Arc'ı destekleyebileceğini düşünebiliriz.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Sports : Active Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler