EA Sports Wii'ye Olan Desteğini Devam Ettirecek

02.03.2010 11:17 Alkan Adakaner

 
  
 
     Morgan Stanley Media & Teleconference'da konuşan EA Sports başkanı Peter Moore bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Başkan; Madden, FIFA ve EA Sports Active gibi oyunlarının firmanın dijital dağıtımında öncü olabileceklerini ve ayrıca Madden ve FIFA serileri ile ilgili dijital üyelik sistemi düşündüklerini belirtti.

     Moore bunun yanı sıra Wii'ye olan desteklerini azaltmayacaklarını, EA Sports'un gelecekte de bu konsol için port oyunlar yapmayacağını söyledi. Ayrıca Wii'ye olan güvenlerinin tam olduğunu da sözlerine ekledi.
 
     Bazı firmalar Wii'de oyunlarının satışlarından şikayetçi olsa da anlaşılan EA'in spor oyunları yapan bölümü bu fikre katılmıyor.

kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Sports : Active Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler