EA Sports: Active'den Yapımcısına 125 Milyon Dolar

04.03.2010 05:23 Alkan Adakaner


 
 
     Bazı firmalar özellikle yetişkin damgalı oyunların Nintendo Wii'de satmamasından şikayetçi olsa da, çok iyi satış rakamlarına ulaşıp para kazanan firmalar da bulunuyor. Örneğin Electronic Arts gibi.
 
     Nintendo'nun kendi oyunları hala Wii'nin en çok satanlar listesini işgal etmiş bulunuyor, üstelik Nintendo bir önceki nesile göre 3. partiye daha fazla şans vermesine rağmen.
 
     Wii'ye büyük destek sağlayan Electronic Arts'tan Peter Moore daha önce konsola olan güvenlerinin tam olduğunu söylemişti.
 
     Electronic Arts'ın bu ay bitecek olan mali yılı öncesi Nintendo Wii için piyasaya çıkan EA Sports:Active'in firmaya 125 milyon dolar kazandırdığı ortaya çıktı.
 
     Peter Moore'a göre EA Sports: Active, Wii'nin en çok satan 20 oyunu arasında bulunuyor.
 
     Özellikle Amerika'da oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan yapımın böyle büyük bir başarı yakalaması 3. parti firmalar için sevindirici.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Sports : Active Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Spor Çıkış Tarihi: 9 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler