EA'den Şaşırtıcı Açıklamalar

EA'nın büyük umudu BB: BC 2
08.01.2010 15:51 Orhan Bülbül

EA, Call of Duty serisi ve yeni oyunları Battlefield: Bad Company 2 hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
EA'in Avupa patronu Jens Uwe Intat'ın yaptığı açıklamada;"Call of Duty serisinin başarısına karşı ilk sağlam hamlemizi Battlefield: Bad Company 2 ile yapacağız" dedi. Ardından ekledi ; "FPS bizim için çok önemli bir tür. Biz bu türde bir numaraydık ve şimdi de ünvanımızı geri almak için gerekli çalışmaları yapıyoruz.
 
Battlefield: Bad Company 2 ile birlikte Call of Duty serisinin başarısını küçültmeyi ve başarıyı kendi tarafımıza çekme amacındayız.
 
Evet, bu açıklamalarla Jens Uwe Intat sektördeki ortamı biraz gerdi. Ve şimdi herkes, Activision'un açıklamalara olası yanıtını bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 17 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler