ELEAGUE FUT Champions Cup’ın Şampiyonu Donovan “F2Tekkz” Hunt Oldu

27.02.2019 12:21 Hamit Can Sayılgan

 
     Geçtiğimiz günlerde ELEAGUE ve EA Sports tarafından Atlanta'da düzenlenen FIFA 19 FUT Champions Cup gerçekleşti. Cross-Play final olarak gerçekleşen karşılaşmada PS4 platformu oyuncusu Diego “Tuga810” Pombo ile XBOX platformu oyuncusu Donovan "F2Tekkz" Hunt karşı karşıya geldi.
 
 
 
     Karşılaşma sonucunda Donovan "F2Tekkz" Hunt rakibi Tuga810'u 4-0 (6-1) yenerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Böylelikle F2Tekkez, ELEAGUE FUT Champions Cup şampiyonluğu ile birlikte FIFA tarihinde bir ilki gerçekleştirerek üst üste 3. şampiyonluğu kazandı. F2Tekkez daha öncesinde FUT Champions Cup Bükreş ve eClub World Cup turnuvasında şampiyon olmuştu. F2Tekkez, 100.000 dolarlık ödül havuzundan pay elde ederken 1.500 Global Seri puanı kazandı. Ayrıca profesyonel oyuncu XBOX platformu FIFA 19 sıralamasında ise birinci sıraya yerleşti ve bir sonraki turnuvaya doğrudan katılma hakkı kazandı.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler