ESL One: Rio 2020 Major Koronavirüs Salgını Nedeniyle İptal Edildi

10.09.2020 10:39 Hamit Can Sayılgan

 
      ESL, Intel ve Valve işbirliği ile 19-22 Kasım tarihleri arasında Brezilya'nın Rio şehrinde düzenlenmesi planlanan yılın en büyük Counter Strike: Global Offensive turnuvası ESL One: Rio 2020 Major, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi. 
 
     ESL'in çarşamba günü yaptığı açıklamada, ESL One: Rio 2020 Major turnuvasının koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Major turnuva, küresel sağlık krizi nedeniyle şimdilik askıya alındı. Valve ve ESL şartlar yeterince iyileştiğinde etkinliği Rio de Janeiro‘de gerçekleştireceğini belirtti.
 
     "Valve şu anda Major turnuvanın ne zaman ve nasıl düzenleneceğini söyleyemese de, ortam koşulları güvenli olduğunda Major turnuvasını Rio'ya getirmek için çalışacağız ve yeni tarihleri duyuracağız."
 
     İlk olarak 11-24 Mayıs tarihleri arasında Rio de Janeiro'da planlanan ESL One: Rio 2020 Major turnuvası, koronavirüs salgını nedeniyle Kasım ayına ertelendi. Kasım ayına ertelenmesinin ardından yılın ikinci Counter Strike Major turnuvası olarak turnuva takviminde yer aldı ve ödül havuzu 2 Milyon Dolar'a yükseltildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler