ESO 39. Güncelleme Şimdi Konsollarda: Uzun Zamandır Beklenen Oynanış İyileştirmelerini İçeriyor

06.09.2023 15:25 Mehmet Tandoğan

 
The Elder Scrolls Online 39. Güncelleme artık Xbox ve PlayStation konsollarında ücretsiz olarak oynanabilir. Bu ana oyun güncellemesi The Elder Scrolls Online'a mevcut tüm ESO oyuncuları için uzun zamandır beklenen birçok iyileştirme ve ekleme getiriyor.
 
Genel iyileştirmeler arasında bulunan Yeni Oyuncular İçin Görev ve İçerik İyileştirmeleri kapsamında düşük seviye karakterlerinize verilen görevlerin miktarı ve sıklığını düşüren çeşitli değişiklikler geliyor. Bunun yanında oyuncuları çeşitli noktalar arasında taşıyabilen Tamriel'in Navigator (Kılavuz) NPC'leri (görevler etkin olsalar da olmasalar da), takip edilen görevler için oyuncuları bir konuma taşıyıp taşıyamadıklarını gösterecekler.
 
 

Görev ve içerik iyileştirmelerinin yanında eşya yönetimini iyileştirmek için 39. Güncelleme ile ana eşya türlerine bazı değişiklikler geliyor. Bu güncellemelerle birlikte artık farklı kaynaklardan gelen benzer Crown Store eşyaları “Stack All Items” (Tüm Eşyaları Biriktir) seçeneğiyle tek yuvada biriktirilebiliyor ve ayrıca hangi eşyaların satılıp hangilerinin satılamadığı daha net bir şekilde ifade ediliyor.

Yukarıdakilerin yanında 39. Güncelleme geliştirilmiş ölüm bildirimleri, Treasure Scamp eşya düşürme oranı iyileştirmeleri ve üç Cyrodiil Canavar Maskesi de dahil yeni ödüller getiriyor. PvP güncellemelerine ek olarak oyunculara satın alımdan önce mobilyaların evlerinde nasıl göründüğünü görme fırsatını veren Preview Crown Furnishings (Crown Mobilyalarını Ön İzle) ve oyunculara doğrudan envanterlerinden veya koleksiyonlarından evlerine eşya yerleştirme imkânını tanıyan Inventory Furnishing Placement (Envanterden Mobilya Yerleştirme) gibi bazı ev düzenleyicisi iyileştirmeleri de bu güncellemenin bir parçası.

39. Güncelleme şimdi PC/Mac, Xbox ve PlayStation konsollarında oynanabilir. 39. Güncelleme hakkında tüm detaylara ulaşmak için buradak  resmi blog yazımızı okuyun. Düzeltmelerin, geliştirmelerin ve eklemelerin tam listesi burada resmi forumlarımızda bulunabilir.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler