Bethesda Sürpriz Bir Şekilde The Elder Scrolls: Castles'ı Piyasaya Sürdü!

01.10.2023 16:16 Mehmet Tandoğan

 
 
The Elder Scrolls, Fallout, Starfield ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Bethesda, Elder Scrolls evreninde geçen yeni bir mobil oyunu piyasaya sürdü. Android cihazlar için erken erişim olarak sunulan The Elder Scrolls: Castles adlı yapım Fallout Shelter tarzı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Google Play mağazasında mevcut
 
 
 
Oyunun Google Play mağazasında oyun hakkında çeşitli detaylar yer alıyor. Bu açıklama içerisinde şunlar bulunuyor: "Skyrim ve Fallout Shelter'ın arkasındaki ödüllü geliştirici Bethesda Game Studios'tan kendi kalenizin ve hanedanınızın kontrolünü elinize alacağınız yeni bir mobil oyun." 
 
Bethesda daha önce birçok mobil oyunu oyunculara sundu. Bu oyunlar arasında 2015 yılında yayınlanan inşa ve yönetim simülasyon oyunu Fallout Shelter, 2017 çıkış yapan dijital kart oyunu The Elder Scrolls: Legends ve 2019'da piyasaya sürülen rol yapma oyunu The Elder Scrolls: Blades yer alıyor. Ayrıca bu oyunların tümü ücretsiz olarak oynanabiliyor. 
 
Öte yandan Bethesda'dan Todd Howard, geçtiğimiz Aralık ayında ekibin duyurmadığı bir mobil oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı.
 
Oynanış görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 19 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 37 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler