The Elder Scrolls Online: Gold Road Haziran Ayında Geliyor

21.01.2024 14:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici ZeniMax Online Studios, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen etkinlik sonrasında The Elder Scrolls Online için yeni genişleme paketinin çıkış tarihini açıkladı. Gold Road adlı genişleme paketi Haziran ayı içerisinde tüm platformlara çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni ek paketlerle beraber farklı maceralara yelken açılabiliyorsunuz 
 
 
 
The Elder Scrolls Online: Gold Road, 3 Haziran tarihinde PC için 18 Haziran tarihinde ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ek paket içerisinde yeni bir yolculuğa başlayacak ve benzersiz hikayelerle beraber oyuna geçiş yapabileceksiniz. Burada seçimlerinizle beraber maceranızı şekillendirebileceğiniz ve devasa bir yaşayan evren olan Tamriel bölgesine adım atabileceksiniz.
 
Farklı yeteneklerle ve teçhizatlarla beraber kendi oyun tarzınızı oyuna adapte edebilecek ve farklı farklı özelleştirme seçenekleriyle beraber de oyundaki yerinize alabileceksiniz. Tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber yol alabileceğiniz bu macera içerisinde herhangi bir abonelik gerekmiyor ve bir kez satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz zaman ek paketin tüm detaylarını deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Sinematik fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 28 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler