EVE'deki GTX 560 Ekran Kartları Ekmek Gibi Satıldı

16.04.2012 13:26 Samet Konuksal


    CCP Games ve Nvidia'nın geçtiğimiz haftalarda başlattığı etkinliğin sonuçları ortaya çıktı. Etkinlikte CCP Games, oyun parasıyla birlikte Nvidia GeForce GTX 560 ekran kartı sattı, oyuncular da peynir ekmek gibi kaptı!
 
     Bugün yayınlanan bildiriye göre 20 PLEX(oyun parası) ile satışa sunulan 100 adet EVGA GeForce GTX 560 ekran kartı, sadece 64 saniye içerisinde sahiplerini buldu. PLEX'ler hakkında ufak bir bilgi vermek gerekirse her bir aylık ödemede kullanıcılar 1 PLEX'e sahip oluyorlar. Ayrıca bir diğer oyun içi para birimi olan ISK ile de PLEX'ler alınabiliyor. Haberde belirtilene göre 500 milyon civarı ISK ile 1 PLEX satın alınabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler