Echo Generation 21 Ekim'de Çıkış Yapacak

30.09.2021 09:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Cococucumber, sıra tabanlı macera oyunu Echo Generation'ın 21 Ekim'de Microsoft Store üzerinden Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Echo Generation doğaüstü olayları araştıran, küçük kasabalarını kurtarmak için canavarlar ve mech'lerle savaşan bir grup çocuğu kontrol edeceğiniz sıra tabanlı macera oyunudur.

1993 yazında geçen retro sanat tarzı 3D piksel görseller ile elektronik ve synthwave müzikler sunacak olan oyunda, görevlerden ve savaşlardan elde edeceğiniz deneyim puanları ile karakterinizi ve ekibinizi güçlendireceksiniz. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Echo Generation Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Cococucumber Dağıtıcısı: Cococucumber Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler