"Eğer Final Fantasy XV'i PC'ye Getirecek Olsak Oyunu Portlamak Bir Yıldan Fazla Sürebilir"

09.10.2016 09:24 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix, merakla beklenen yapım Final Fantasy XV'i önümüzdeki ay PlayStation 4 ile Xbox One kullanıcılarına sunacak ve konsol sürümlerinin ardından oyunun PC'ye getirilmesi için de büyük bir bekleyiş var. Oyunun PC'ye gelip gelmeyeceği ise henüz kesinleşmiş değil ve Final Fantasy XV yönetmeni yaptığı röportajda konu hakkında pek olumlu konuşmadı.
 
   Final Fantasy XV yönetmeni Hajime Tabata, İspanyol oyun sitesi Vida Extra (Çeviri WCCFtech) ile yaptığı röportajda: sadece bir varsayım, gerçek bir fikir değil. Eğer Final Fantasy XV'in PC sürümü üzerinde çalışıyor olsaydık oyunu PC'ye getirmek bir yıldan fazla sürebilirdi, dedi ve Tabata motoru adapte etmeleri gerektiğini ve bunun da oldukça zahmetli bir iş olduğunu belirtti.
 
   Tabata ayrıca oyunun PlayStation 4 Pro sürümü üzerindeki çalışmalarına devam ettiklerini de ekledi.
 
    Final Fantasy XV, 29 Kasım tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkış yapacak. Final Fantasy XV, Xbox One S ve PlayStation 4 modelleri üzerinde HDR (High Dynamic Range / Yüksek Dinamik Aralık) desteği sunacak.
 
Final Fantasy XV, Xbox One S Üzerinde HDR Desteği Sunacak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler