Electronic Arts Yeni Star Wars Projesini İptal Etti!

29.02.2024 15:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, Respawn stüdyosu tarafından geliştirilme aşamasında olan Star Wars temalı birinci şahıs nişancı projesini iptal ettiğini duyurdu. 2022 yılında duyurulan FPS oyunu daha önce orijinal Battlefront oyunları, The Force Unleashed ve daha fazlasında çalışmış olan eski LucasArts çalışanları ve Medal of Honor ortak yaratıcısı Peter Hirschmann tarafından yönetiliyordu.
 
Electronic Arts 700 kişiyi işten çıkardı
 
 
 
EA Entertainment başkanı Laura Miele, geçtiğimiz gün yaptığı yeni bir açıklama ile beraber yaklaşık 700 kişinin işten çıkarıldığını duyurdu ve ardından bu projenin iptal edildiğini açıkladı. Stüdyo önümüzdeki süreçte Jedi ve Apex Legends oyunlarına odaklanacak ve yeni güncellemeleri ve içerikleri de bu projelere dahil edecek.
 
Öte yandan geçtiğimiz Eylül ayında aktör Cameron Monaghan, Ocala Comic Con etkinliğinde Star Wars Jedi serisinin "üçüncü" oyunu üzerinde çalıştığını söyledi. Geldiğimiz noktada Electronic Arts bir yandan küçülmeye giderken diğer yandan ise bazı projeleri iptal etmek durumunda kalıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler