F1 24'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

28.02.2024 15:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts'ın ve geliştiriciliğini Codemasters'ın üstlendiği yarış oyunu F1 24'ün çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 31 Mayıs tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek.
 
Yeni sezon dikkat çekici içeriklerle gelecek 
 
 
 
Oyunun standart sürümüne ek olarak 3 gün erkenden erişebileceğiniz, VIP Podyum Kartı ve bir aylık F1 TV Pro (yalnızca Amerika Birleşik Devletleri) hizmetini elde edebileceğiniz Champions Edition 90 dolarlık fiyattan satışa sunulacak. Bu sürüm içerisinde aynı zamanda F1 World etkinliklerine özel erken erişim, iki yeni takım simgesi, 18.000 PitCoin (oyun içi para birimi) ve "F1 World Bumper Pack" yer alacak.
 
F1 Serisinin yeni sezonu ile beraber karşılaşabileceğimiz bu yapım gelişmiş özellikleri, sürüş desteğini, yeni etkinlikleri ve daha fazlasını bizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyunun ayrıca tam tanıtımı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Ek olarak şu anda bir duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 36 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler