Epic Games Store Bulut Depolama Desteklemeye Başlıyor

26.07.2019 13:55 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, en sonunda bulut depolama özelliğini mağazasında desteklemeye başlıyor.
 
Bazı oyuncular Moonlighter'ın ayarlar sayfasında bulut depolama özelliğinin yer aldığını fark etti ve bunun üzerine Epic Games Tim Sweeney birkaç oyunda bulut depolama özelliğinin kullanılabilir olduğunu doğruladı.
 
Bu oyunlardan bir diğeri de This War of Mine. Tim Sweeney bu özelliği daha fazla oyuna getirmek için birazcık daha işlerinin olduğunu belirtti.
 
Epic Games Store'un daha kat edecek çok yolu var. Gelmesi planlanan özelliklerden bazıları mağaza sayfasının yeniden tasarlanması, ek ödeme seçenekleri, ek para birimleri, oyuncuların bir oyuna ne kadar zaman harcadığını gösteren bir sayfa, oyunlar için mod desteği, kütüphane iyileştirmeleri ve başarımlar. İleride gelmesi planlanan özelliklere trello.com üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Ek olarak, Moonlighter ve This War of Mine şu anda Epic Games Store'da ücretsiz ve gelecek hafta For Honor ve Alan Wake verilecek.  

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler