Epic Games Store'da The Witcher 3'ün Fiyatı 1 Cent Düşürüldü ve Artık Kupon için Uygun Değil

18.05.2020 13:12 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher III: Wild Hunt Game of the Year Edition artık Epic Games Store'da 10 dolarlık kupon kullanılarak 4.99 dolara satın alınamıyor.

Oyunun fiyatı 1 cent düşürülerek 14.98 dolar yapıldı ve artık kupon için uygun değil. Kupon 14.99 veya üzeri oyunlarda geçerli.
 
Epic Games mi yoksa CD Projekt mi bu yönde bir karar aldı kesin bir şey söylemek zor fakat geçtiğimiz yıl bazı geliştiriciler ve yayıncıların indirim döneminde oyunlarını kupon yüzünden mağazadan kaldırma olayına biraz benziyor.

Epic Games Store'da bölgesel fiyatlandırma olduğu için The Witcher III: Wild Hunt Game of the Year Edition fiyatı bize indirimli olarak 22,50 TL. Türkiye mağazasında 79,99 TL veya üstü tutardaki uygun oyunlarda 60 TL'lik kupon kullanılabiliyor ve her uygun satın alım sonrasında bir kupon daha kazanıyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler