Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı!

28.03.2024 15:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam platformuna rakip olan Epic Games kullanıcılara ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şimdi ise bir sonraki hafta bizlere sunulacak olan oyunun sızdırıldığını aktarabiliriz.
 
Sızıntılar billbil-kun'dan geliyor 
 
 
 
Bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu bugün Türkiye saati ile 18:00'de belli olacak. Ancak bu saat öncesinde sızdırılan bilgilere bakacak olursak The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition'ın kullanıcılara 4 Nisan ile 11 Nisan tarihleri arasında sunulacağını söyleyebiliriz. Bu sürüm daha önce Epic Games platformunda bizlere sunulmuştu ancak alamayanlar ve kaçıranlar için güzel bir fırsat diyebiliriz.
 
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, Obsidian Entertainment tarafından geliştirildi ve Private Division tarafından yayınlandı. Öte yandan bugün Türkiye saati ile 18:00'de aksiyon-macera platformu oyuna "Islets" kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulacak. Bu oyunu da kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler