Epic Games'ten Sanal Gerçeklik Cihazlarına Tam Destek

30.09.2015 14:10 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli firmaları arasında gelen Epic Games, önemli markalara sahip olmasının haricinde Unreal Engine gibi popüler bir oyun motoruna da sahip. Dolayısıyla firmanın sanal geçreklik piyasasında varlığı merak edilen konulardan birisi. Epic Games'in CEO'su Tim Sweeney'in açıklamalarına bakacak olursak firmayı bu piyasada yoğun bir şekilde göreceğiz.
 
    Sanal gerçeklik piyasasında geleceği gördüklerini söyleyen Sweeney, "Kesinlikle bu piyasada da varlığımızı göstereceğiz. Tabii ki şu an gidip 100 milyon dolar bütçeli Gears of War gibi oyunlar yapacak değiliz ancak bu endüstrinin geleceği parlak." açıklamalarını yaptı. Tim Sweeney, oyunları oynamak için mouse, klavye, dokunmatik ekran ya da gamepad gibi şeylerin kullanılmayacak olmasının hayal gücünü daha da arttıracağından söz etti.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler