Escalation PC Çıkışını Yaptı + 2X XP Haftasonu

Escalation harita paketindeki haritalardan biri olan Zoo'nun görüntüsü.
02.06.2011 21:39 Levent Polater

 
    Şimdi ufak bir hatırlatma yapma zamanı, İlk olarak Xbox 360 kullanıcılarının beğenisine sunulan Call of Duty: Black Ops'un ikinci harita paketi, şu anda PC için de çıkmış durumda.
 
     Paketin PS3 çıkışı için verilen bir tarih şimdilik yok ancak yakın zamanda satışa çıkacağını tahmin ediyoruz, hâli hazırda Playstation Store'un da bugün açıldığını düşünürsek. Ha, unutmadan oyun ile ilgili önemli bir haber daha. Treyarch, harita paketinin PC'ye çıkışını 2X XP etkinliğiyle kutlayacağını açıkladı.
 
    Bu haftasonu, 3 Haziran'dan 6 Haziran sabahına kadar olan süreçte Call of Duty: Black Ops multiplayer'ında 2X XP olacak. Nişanı iyi alma zamanı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler