Escape from New York'tan Esinlenen MGS Serisi Dava Edilmedi Çünkü...

İşte karakterimizin esin kaynağı
28.10.2015 18:31 Ersin Kılıç


     Hideo Kojima'nın yegane eseri MGS serisi bildiğiniz gibi birçok film ve karakterden ilham almış durumda. hemen hemen her oyunda farklı bir karaktere gönderme ya da ilham kaynağı olma durumu görüyoruz. Ama bunların en meşhuru şüphesiz Snake karakterinin Escape from New York filminden (Escape from LA adında bir devam filmi de var) Kurt Russel'ın canlandırdığı Snake Plissken karakterinden esinlenmesi.
 
     Bu aralar hemen hemen her şeye dava açan firmalar göz önüne alınınca Hollywood Reporter'a açıklama yapan filmin yönetmeni John Carpenter bu duruma açıklık getirmiş.
 
     Filmin haklarını elinde bulunduran CanalPlus'ın zamanında MGS için Kojima'yı dava etmek istediğini dile getiren Carpenter "Fakat ben onlara bunu yapmamalarını söyledim. Bu oyunların yönetmenini tanıyorum ve o iyi bir adam, en azından bana karşı" sözleri ile bu duruma engel olduğunu da röportaja ekleyivermiş.
 
     Eh ne diyelim, helal sana koca yürekli adam! 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler