Eski Ubisoft Geliştiricileri Yeni Stüdyo Kurdu, Devolver Digital ile Yeni IP Üzerinde Çalışıyorlar

13.07.2020 14:28 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'tan ayrılan tecrübeli geliştiriciler Gabriela Salvatore ve Dean Evans yeni bir oyun stüdyosu kurdu.

Stüdyonun adı Beans Team ve şu anda yayıncı Devolver Digital ile birlikte yeni bir IP üzerinde çalışıyorlar. Detaylar henüz belli değil. Toronto merkezli geliştirici işe alımlara devam ediyor.

Gabriela Salvatore dört yılın ardından 2016'da Ubisoft'tan ayrılmıştı. Ubisoft'ta Far Cry 5 ve Primal'da oyun tasarımcısı; For Honor'da motion capture prodüksiyonu ve Starlink: Battle for Atlas'ta hikaye danışmanı olarak çalıştı. Daha sonra üç yıl boyunca Creative Assembly'de Total War serisinde oyun tasarımcısı rolünü üstlendi.

Dean Evans ise 12 yılın ardından 2018'de Ubisoft'tan ayrılmıştı. Far Cry 3: Blood Dragon'ın kreatif direktörlüğü dahil çok sayıda projede yer aldı.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler