Evil West için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

20.06.2022 13:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Flying Wild Hog, Evil West için genişletilmiş bir oynanış videosu yayınladı.
 
Evil West, Summer Game Fest canlı yayın etkinliklerinin hiç birinde gösterilmedi. Dolayısıyla oyun hak ettiği ilgiyi görmüyor gibi görünüyor.
 
Evil West için yayınlanan video, yakın dövüş ve klasik nişancı öğelerinin harmanlanmasını gösteriyor. İlk olarak sadece bir nişancı yapısına sahip olarak görünse de yakın dövüş aksiyonun akışında kilit bir rol oynuyor. 
 
Evil West'te vampir avcısı Jesse Rentier karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Jesse Rentier, Amerika Birleşik Devletleri'ni büyük bir vampir tehdidinden kurtarmak için çalışan gizli bir kuruluşun parçası. Yeni bir Vahşi Batı teması ve Shadow Warrior oyunlarından aşina olduğumuz bol kanlı ve tarz bir aksiyon sunacak. 
 
Evil West, 20 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil West Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 14 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 27 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 29 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler