Eylül Ayının Ücretsiz PS+ Oyunları Açıklandı

24.08.2015 21:28 Ömür Gencer


      Sony, geçtiğimiz dakikalarda PlayStation Plus üyelerinin Eylül ayında sahip olacağı ücretsiz oyunları gün yüzüne çıkardı.
 
       Öncelikle PlayStation Plus oyununun belirlenmesi için ilk defa düzenlenen oylamanın sonucunda Grow Home, oyuncuların en çok istediği oyun olarak çıktı. Böylelikle tüm PS+ üyesi PS4 kullanıcıları Grow Home'a ücretsiz sahip olabilecek. 
 
       Grow Home'un yanında PS4 ve PS Vita kullanıcıları Super Time Force Ultra ve Xeodrifter'a sahip olabilecek. PlayStation 3 oyunlarına geldiğimizde ise Teslagrad (aynı zamanda PS4 sahipleri de cross-buy sayesinde oynayabilir) ve Twisted Metal'i görüyoruz. Son olarak PS Vita kullanıcıları La-Mulana'yı ücretsiz olarak oynayabilir. Yani Eylül ayının ücretsiz PS+ oyunları şunlar:
 
Grow Home (PS4)
Super Time Force Ultra (PS4 ve PS Vita)
Twisted Metal (PS3)
Teslagrad (PS4 ve PS3)
La-Mulana EX (PS Vita)
Xeodrifter (PS4 ve PS Vita)
 
      Tüm bu oyunların kısaca yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler