F1 Pilotu Lewis Hamilton, Call of Duty: Infinite Warfare'da Yer Alıyor

18.10.2016 22:51 Gazali Çetinkaya

   Activision'ın son dönemlerde ünlü kişileri oyunlarına katmasına alıştık ve Infinite Warfare'daki ünlü sayısı da git gide artıyor.
 
   Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow (Kit Harington) ve UFC'den Conor McGregor'dan sonra dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton da Call Of Duty: Infinite Warfare'da yer alacak. 
   
   Lewis Hamilton'ın oyunda ne gibi bir role bürüneceği ise açıklanmış değil. Hamilton'ın kendi twitter hesabı üzerinden paylaştığı ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler